Laptopok és számítógépek karbantartása, szervizelése, gyorsítása

Ha már “HOME OFFICE” vagy “HOME SCHOOL”, akkor mi sem természetesebb, hogy a laptopunk, asztali számítógépünk, tabletünk kell, hogy bírja az iramot és az igényeinknek megfelelő biztonsággal és sebességgel kell, hogy vegye az akadályokat, melyeket a tanulás vagy munka során támasztunk.

Ehhez viszont nemcsak a “vasnak”, de a “programoknak” is rajta naprakésznek, karbantartottnak kell lennie, minden frissítéssel és javítással együtt annak érdekében, hogy a sok munka gyümölcse ne vesszen kárba pl. egy zsarolóvírus sikeres támadása esetén vagy egy meghibásodó merevlemez vagy háttértár ne okozzon adatvesztést.

A fentiekben szintén állunk szíves rendelkezésre, legyen szó meglévő eszköz javításáról vagy felgyorsításáról, esetleg vadonatúj eszköz beszerzése előtti tanácsadásról.

WordPress alapú weboldalak üzemeltetése, frissítése és karbantartása

Amennyiben Ön és/vagy vállalkozása az egyik legelterjedtebb ingyenes és nyílt forráskódú tartalomkezelő, a WordPress mellett tette le voksát és használja már élesben weboldala, esetleg Webshopja létesítésére és fenntartására, úgy állunk szíves rendelkezésére tárhelyszolgáltatás, meglévő WordPress oldalának átvizsgálása, frissítése, karbantartása, technikai üzemeltetése kapcsán Tisztelt Érdeklődőink számára.

Sokan laikusként nincsenek azzal tisztában, miszerint egy tárhelyszolgáltató cég a WordPress kapcsán könnyedén képes biztonsággal úgy beállítani a tárhelykörnyezetet, hogy azon a WordPress motor automatikusan frissülhessen, ez főleg a biztonsági frissítések mielőbbi telepítése érdekében fontos, továbbá a beállításoknak köszönhetően a fő verziókiadások esetén képes lehessen figyelmeztető e-mailt küldeni Tulajdonosának a WordPress tartalomkezelő annak érdekében, hogy a verziófrissítést megelőzendő mentés elvégzésre kerülhessen.

Weboldal, webshop és webportál tervezése, fejlesztése és karbantartása

Az Internet világa rohamosan gyorsul, a World Economic Forum statisztikája alapján egy perc alatt a világhálón a képen látható események történnek, tehát 60 másodpercról beszélünk, szinte felfoghatatlan méretű számok.

Egy perc alatt mi történik az Interneten

Fontos, hogy egy Facebook Oldal vagy egy Instagram fényképtár még önmagában nem ébreszt bizalmat minden esetben egy érdeklődő vagy potenciális vásárló esetében, ezért az online jelenlét, amely nemcsak a technikai újdonságok mentén, hanem megfelelő esztétikai érzékkel is készült, immár létfontosságú egy komoly vállalkozás, már egy kisebb cég esetében is.

Amennyiben Ön is szeretne egy szeletként felkerülni erre a látványos “tortára”, úgy keressen bizalommal és tanácsadással megkezdjük az Internetre történő felkészítését cégének, szolgáltatásainak.

Számítástechnikai szakszolgáltatások otthoni és üzleti ügyfelek részére egyaránt

Facebook oldalunk, a Laptop Műhely Zsámbék mindenfajta hirdetés vagy promóciózás nélkül meghaladta a 100 elégedett ügyfelet, legtöbb esetben otthoni számítógépek, laptopok és tabletek helyreállítása, adatmentése illetve merevlemezről SSD-re (memória alapú lemezre) történő átállítása volt a fő megbízás tárgya.

Amennyiben Önnek vagy vállalkozásának eseti díjas alapon szüksége volna számítástechnikai segítségre akár asztali, akár kiszolgálói, netán esetleg felhő alapú megoldásai, mentési technológiáinak szaktanácsadása, szerelése, karbantartása kapcsán, úgy állunk szíves rendelkezésére!

Mire képes már a mesterséges intelligencia és miért ennyire félelmetes? ... See MoreSee Less
View on Facebook
!!! ... See MoreSee Less
View on Facebook
Újabb sikeres eladás mindössze 3 hónap alatt a behozataltól az adásvételi szerződés aláírásáig 📑👉 Szabó Balázs - Royal Real Estates Ingatlaniroda📞 +36 31 200 6272📬 szabo.balazs@royalestates.huSzakértelem a legfelsőbb fokon 🏘 ... See MoreSee Less
View on Facebook
!!! ... See MoreSee Less
View on Facebook
Kedves Vásárlóink‼️💥Elérkezett a várva várt Tavaszi nyitvatartás:‼️Mostantól:‼️H-P: 09:00-18:00Szo.: 09:00-13:00Várunk mindenkit Szeretettel! ❤️😘 ... See MoreSee Less
View on Facebook
Ingatlant vásárolna? Esetleg eladna? 🤔👉 Szabó Balázs - Royal Real Estates Ingatlaniroda Szakértelem a legfelsőbb fokon 🏘 ... See MoreSee Less
View on Facebook
Irodánk és műhelyünk elköltözött, címünk immár újra 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 3/B. a mai naptól kezdve. ... See MoreSee Less
View on Facebook
!!! ... See MoreSee Less
View on Facebook
Tisztelt Ügyfeleink, Érdeklődőink!A rezsi- és más termékek árainak, továbbá az EURÓ/HUF-árfolyam elszállása minket is utolért, így 2023.01.01 napjától az új áraink a következőképpen alakulnak, megértésüket köszönjük!Eszközdiagnosztika: 15 000 Ft + ÁFA / bevizsgált eszközMunkaóra díja (megkezdett óra, legkisebb egység: 30 perc): 18 500 Ft + ÁFAÜdvözlettel,Csiák GyulaLaptop Szervíz és SzerelőműhelyJADE Tanácsadó Kft. ... See MoreSee Less
View on Facebook

Microsoft Dynamics 365 Business Central és Microsoft Dynamics NAV (korábbi nevén Microsoft Navision) tanácsadás és fejlesztés

Örömmel értesítjük tisztelt Érdeklődőinket, miszerint cégünk megkezdte szolgáltatási üzletágának bővítését, ezentúl már Microsoft Dynamics 365 Business Central (Cloud és OnPremise) rendszerek, továbbá Microsoft Dynamics NAV tanácsadási, fejlesztési, bevezetési, oktatási és támogatási kérdésekkel és igényekkel is bátran fordulhatnak hozzánk, ilyen téren több, mint 45 sikeres rendszerbevezetés, nemzetközi projektekben is tapasztalatot szerzett szakértővel várjuk megtisztelő megkeresésüket.

Mivel a Business Central lett a Forbes listája szerint a legjobb ERP-megoldás KKV-k számára, ezért természetesen korábbi, régebbi Microsoft Dynamics NAV (Navision) rendszerek Upgrade-folyamatában tanácsadói és fejlesztői szerepkörben is sikerült már nemzetközi porondon is nevet szereznünk.

Amennyiben elérkezettnek látja az időpontot, hogy régi, nem támogatott Navision rendszerét a legfrissebb Business Central ERP-megoldásra átültetné akár a régebbi fejlesztések AL Applikáció konverziójával vagy új rendszerként történő újra-bevezetésével, úgy mindkét esetben tudunk gyors és hatékony szakmai segítséggel szolgálni.

Egyedi AL Applikáció tervezése, fejlesztése és üzemeltetése kapcsán is sikerült nemcsak magyar, hanem angol, német, holland, horvát, lengyel és további nyelvi és törvényi környezetben is sikeresen helyt állnunk.

Microsoft Dynamics 365 Business Central megoldások kivitelezésében, továbbá egyedi igények felmérése és teljesítése kapcsán is bármikor szívesen állunk rendelkezésükre!