Számítástechnikai szakszolgáltatások otthoni és üzleti ügyfelek részére egyaránt

Facebook oldalunk, a Laptop Műhely Zsámbék mindenfajta hirdetés vagy promóciózás nélkül meghaladta a 100 elégedett ügyfelet, legtöbb esetben otthoni számítógépek, laptopok és tabletek helyreállítása, adatmentése illetve merevlemezről SSD-re (memória alapú lemezre) történő átállítása volt a fő megbízás tárgya.

Amennyiben Önnek vagy vállalkozásának eseti díjas alapon szüksége volna számítástechnikai segítségre akár asztali, akár kiszolgálói, netán esetleg felhő alapú megoldásai, mentési technológiáinak szaktanácsadása, szerelése, karbantartása kapcsán, úgy állunk szíves rendelkezésére!

A fejlődés útja. A merevlemez már közel 70 éves technológián nyugszik, ideje SSD-re váltani, ugye? ...

View on Facebook

A sok mérés és technikai megközelítésű összehasonlítás után egy szellemes megközelítése a témának.

Mottó: mi a különbség az SSD és a hagyományos merevlemez között?

Hála az égnek, már kapható “izmosabb” gepá.., akarom mondani SSD is ☺️

😉😎🤣
...

View on Facebook

Nemcsak a laptopok, az asztali gèpek (PC-k és iMac-ek) egyaránt igénylik az éves karbantartást, takarítást.

Néhány újabb, friss előtte-utána képek következnek arról, mennyi koszt tudnak lezárt gépek is összeszedni.

A takarítás, karbantartás kapcsán szintén állunk szíves rendelkezésre!

Csiák Gyula - +36705966590
...

View on Facebook

Nyaralás és nyári "bevetés" előtti takarítás újabb fotói, ami szintén mutatja, hogy micsoda porszőnyeg alakul ki egy ventilátorban, hiába a külső porszívózás vagy külső takarítás, a probléma belülről fakad és ott is kell megszüntetni, főleg laptopok és más hordozható eszközök esetében. ...

View on Facebook

Itt a kánikula, a strandok nyitva, nyaralások lassan, de biztosan beindulnak.

Ha szeretnéd, hogy a nyaralásodon a laptopod zökkenőmentesen bírja nyári hőfokot rendeltetésszerű használat és tartás során, akkor állunk rendelkezésre.

Szétszedjük szakszerűen a géped, kitakarítjuk és a hűtőbordák kenését is felújítjuk, onnantól kezdve egyes esetekben ez a karbantartási művelet akár 20 fok alaphőmérséklet csökkenést is eredményezhet.

Telefonszám: +36 (70) 596-6590
E-mail: csiak.gyula@jadeconsulting.eu
Cím: 2051 Biatorbágy, Baross Gábor u. 3/B (COOP mögötti üzletsor, tábla a logónkkal kint a bejárat mellett, üzletünk a sor végén (BabaDepo))
Web: www.jadeconsulting.eu
...

View on Facebook

Hálás köszönet minden kedves Ügyfelünknek a bizalmáért illetve a sok megrendelt szolgáltatásokért, a rengeteg ajánlásról nem is beszélve.

Biatorbágyon 9:30-tól 17:30-ig a BabaDepo üzletben megtalálhatóak vagyunk (a COOP mögötti üzletsoron)

Állunk szíves rendelkezésre új és használt laptop vagy asztali gép (Windows, Apple vagy épp Linux), tablet, okostelefon beszerzése, üzembehelyezése vagy javítása, üzemeltetése esetén.

Bevizsgálási és diagnosztikai díj: nettó 5000 Ft / eszköz

Munkaóradíj: nettó 8500 Ft / óra árajánlat elfogadása esetén

Telefonszám: +36705966590

E-mail: csiak.gyula@jadeconsulting.eu

Köszönettel,

Csiák Gyula
...

View on Facebook

4 months ago

Laptop Szervíz és Szerelő Műhely

Laptop Szervíz és Szerelő Műhely ...

View on Facebook

Amikor a laptop egyszer csak újraindul vagy hirtelen leáll, akkor legtöbb esetben már egy alapos és szakszerű takarítás illetve hűtésfelújítás is “csodákra képes” lehet...

Egyes laptop esetében akár húsz fokot is csökkenhet a működési alaphőmérséklet egy ilyen karbantartás után.

Before-After rovatunk újabb gyöngyszemei...
...

View on Facebook

Tapasztalataink illetve a hozzánk került eszközök hibái alapján a következő javaslataink volnának mind laptop, mind asztali gép vagy tablet, okostelefon kapcsán:

- töltőt lehetőleg feszültség védelemmel ellátott konnektorba vagy elosztóda dugjunk be, védve ezzel a tápegység, a feszültségszabályzó és nem utolsó sorban a töltő élettartamát. Használaton kívül húzzuk ki, áramtalanítsuk.

- kijelzők esetében a legkisebb erő kifejtése is repedéshez, töréshez vezethet, így a laptop lecsukása előtt kikapcsolt állapotban mèg finomat simítsuk át kézzel a billentyűzet oldali részt, mert akár egy ott felejtett fülhallgató is komoly károkat tud okozni

- SSD esetében hagyjuk meg a teljes tárkapacitás 10%-át szabad területnek, ellenkező esetben hamar tönkremegy és mentése utána nem lehetséges

További kérdések, kérések kapcsán állunk rendelkezésre!

Csiák Gyula
csiak.gyula@jadeconsulting.eu
+36 (70) 596-6590
...

View on Facebook

Újabb sikeres laptop gyorsítás egy lassan hároméves Dell laptop esetében. Az SSD sebessége a korábbi, 5400 fordulatszám / perc sebességű merevlemezhez képest jelentős, a mérési eredmények magukért beszélnek és ez a gyorsítás nemcsak laptopok esetében lehetséges, hanem akár asztali gépekben egyaránt.

Ha Önt/Téged is érinthet egy ilyen gyorsítási lehetőség, állunk szíves rendelkezésre, telefonszámom +36 (70) 596-6590, e-mailcímem csiak.gyula@jadeconsulting.eu
...

View on Facebook