Számítástechnikai szakszolgáltatások otthoni és üzleti ügyfelek részére egyaránt

Facebook oldalunk, a Laptop Műhely Zsámbék mindenfajta hirdetés vagy promóciózás nélkül meghaladta a 100 elégedett ügyfelet, legtöbb esetben otthoni számítógépek, laptopok és tabletek helyreállítása, adatmentése illetve merevlemezről SSD-re (memória alapú lemezre) történő átállítása volt a fő megbízás tárgya.

Amennyiben Önnek vagy vállalkozásának eseti díjas alapon szüksége volna számítástechnikai segítségre akár asztali, akár kiszolgálói, netán esetleg felhő alapú megoldásai, mentési technológiáinak szaktanácsadása, szerelése, karbantartása kapcsán, úgy állunk szíves rendelkezésére!

A hosszú keresés eredményesen lezárult, a Laptop Szervíz és Szerelő Műhely elköltözött és egy nagyobb irodában várja ügyfeleit Biatorbágyon, a Szabadság út 97. szám alatt, a Kék ház hátsó irodájában, a Zöldség-Gyümölcs bolt mögött, ahol a belső parkolóban kényelmesen meg lehet állni.Mivel csak tegnap költöztünk át, ezért a kialakítás, a táblák kihelyezése, cégtábla, stb. még folyamatban vannak, de már ez is nagy szó, hogy végre egy komplett irodában tudjuk fogadni ügyfeleinket! ... See MoreSee Less
View on Facebook